Miért kerül annyi étkezőasztal a karácsonyfa alá?
2019. december 17. írta: Pfiffer Bútorszalon

Miért kerül annyi étkezőasztal a karácsonyfa alá?

Ünnepek idején minden bútorszalon azt tapasztalja, a vásárlók étkezőasztalokat és bővíthető étkezőgarnitúrákat keresnek. A miértre a válasz az ízes halászlében és a ropogós bejgliben rejlik.

Ezért kell a hatalmas étkezőasztal

Ha karácsony, akkor legalább három napos evészet. A legtöbb magyar családra jellemző ez a képlet, finomabbnál finomabb menüsorok sorakoznak ilyenkor az étkezőasztalon, a kiváló halászlétől, az omlós pulykán át a ropogós bejgliig. Hogy minden és mindenki kényelmesen elférjen, közel sem mindegy, mekkora felület áll a rendelkezésünkre. Nem véletlen, hogy a bútorszalonokban ünnepek tájékán megsokszorozódik a kereslet az étkezőasztalokra és bővíthető garnitúrákra is.
Ha nagy a család, akkor nem szerénykedhetünk egy négyfős bútordarabbal. Félre ne értse senki: nemcsak karácsony alkalmával kell a hely, hiszen bármikor szükségünk lehet hatalmas felületekre. Nemcsak enni, hanem előkészíteni, tésztát gyúrni, sütit díszíteni és még sorolhatnánk, hogy mi mindenre alkalmas egy ilyen bútordarab.

Ha étkezőasztal, akkor tömörfa

A tömörfa nemcsak azért megfelelő választás egy étkezőasztalhoz, mert divatos, hanem mert időtálló, stabil, ráadásul könnyen tisztítható. Sokféle színben, méretben választható, így szerintünk nincs ennél megbízhatóbb felület a különböző ünnepi fogásoknak a feltálalására.
A fás illat pedig még egy kis plusz meghittséget kölcsönöz egy otthonnak, az már mindegy, hogy az étkezőasztal a konyhába, nappaliba vagy éppen az étkezőbe kerül. Az a fontos, hogy formára, méretre és persze stílusra is passzoljon az életterünkbe. Ha jól választunk, akkor egy egész életen át szolgálhat bennünket kedvenc étkezőasztalunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pfifferbutorszalon.blog.hu/api/trackback/id/tr7915356644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása